+32 472 942 907 info@ajminternational.eu

Bekijk onze services en diensten

Laat u hier inspireren door een greep uit al onze diensten, van groot tot klein. Samen met u bedenkt ons team een passende oplossing bij al uw huisvestingsvragen. Zowel tijdelijk als permanent is mogelijk.

Modulaire en circulaire gebouwen

Met ons bouwt u snel, modulair en circulair over de hele wereld.

Modulair en circulair bouwen

Benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op.

Modulaire bouw

Modulair bouwen is een bouwtechniek waarbij grote delen van de huisvesting in de fabriek worden vervaardigd. Het gaat om complete modules die we op de bouwplaats monteren tot één gebouw en daar voorzien van leidingwerk, elektra en alles wat er bij dat specifieke gebouw komt kijken.

Wij kunnen complete modules produceren die samen één gebouw vormen. Bijvoorbeeld studentenkamers die in onze fabriek al worden voorzien van tegelwerk en sanitair en op locatie gemonteerd en afgewerkt worden tot één studentencomplex.

 kozijnen.

Houtskeletbouw

De constructie (wanden, verdiepingsvloeren en dak) van een houtskeletbouw-woning bestaat uit houten frames.

De frames zijn onder optimale omstandigheden in de fabriek van VDM gemaakt en afgewerkt. Ze worden gevuld met een dik pakket isolatiemateriaal met aan de buitenzijde vochtregulerende folie. Voor een extra stevige binnenwand monteren we zowel een robuuste osb-constructieplaat als een gipsplaat.

Alles bij elkaar vormen zich sterke, droge en zeer goed geïsoleerde prefab elementen. Ze bevatten alle onderdelen die bij andere bouwmethoden pas in de ruw- of afbouwfase worden geplaatst: isolatiemateriaal, leidingen, beglaasde ramen, deuren en kozijnen.

Staalframebouw

Staalframebouw is een revolutionaire bouwmethode waarmee wij snel, stevig en duurzaam bouwen. Wij beschouwen staalframebouw als de verbeterde, eigentijdse variant van houtskeletbouw en prefabbeton.

In de bouwwereld lopen wij voorop met onze visie en krijgen daarin steeds meer navolging. Door te werken met staalframe combineren wij de pluspunten van houtskeletbouw met die van staal: licht van gewicht, slank, maatvast, bestand tegen vocht, schimmels en ongedierte én we plaatsen het supersterke frame in korte tijd. Door het gebruik van staal realiseren wij grotere overspanningen en brengen we leidingdoorvoeren aan zonder dat dit ten koste van de sterkte gaat.

Wij kunnen iedere gewenste vorm maken en onze levertijden zijn kort. In vergelijking met beton is dat, naast duurzaamheid en milieuvriendelijkheid, een groot voordeel.

Alles is mogelijk door de grote ontwerpvrijheid die staalframe biedt en dat tegen relatief lage kosten. Kortom, staalframebouw is de bouwmethode van de toekomst en wij gebruiken hem nu.

Prefabbeton

Dit systeem wordt ook wel grote elementenbouw genoemd. Vanaf de prefab begane-grondvloer worden prefab betonnen wanden, kanaalplaatvloeren, binnenspouwbladen, kappen en soms binnenwanden als volledig pakket in één keer gemonteerd tot een woningcasco. Dit kunnen zowel eengezinswoningen zijn als appartementen.

Afbouw

Als totaal afbouwbedrijf richten wij ons op zowel nieuwbouw, verbouw als renovatiebouw in de woning -en utiliteitsbouw. Onze services variëren van schilderen, betegelen en vloeren leggen tot het  plaatsen van scheidingswanden en dekvloeren.

Met de jarenlange ervaring in de (af)bouw begeleiden wij ook graag uw project. Combineren van de beste vakmensen en de strakke regie zorgen voor het beste eindresultaat.

Contacteer Ons

Heb je een project in gedachte ?

Gespecialiseerd in project management, engineering – studiebureau, bouw begeleiding als ook bouw zelf en renovatie.

Stuur ons een mailtje

info@ajminternational.eu

Ons Adres

AJM International BV

Matthijs Hendriks

Rankenlaan 35, 3620 Lanaken

Bel ons

0032 472 94 29 07

Laten we samen bouwen aan je toekomst

Gespecialiseerd in project management, engineering - studiebureau, bouw begeleiding als ook bouw zelf en renovatie.

info@ajminternational.eu
Matthijs Hendriks, Rankenlaan 35, 3620 Lanaken
0032 472 94 29 07