+32 472 942 907 info@ajminternational.eu

BUILDING THE FUTURE

AJM International

AJM International is een dynamisch en innovatief bedrijf gericht op de huidige markt.

 

AJM International streeft naar het gebruik van hoogwaardige producten, cradle to cradle en bouwen volgens de toekomstig opgelegde normen waarbij wooncomfort prioriteit heeft.

Onze partners

Woodstock real estate

Woodstock realiseert duurzame modulaire woningen die bijdragen aan de gezondheid van gebruikers. Door eigentijdse vormgeving en gebruik van hoogwaardige natuurlijke materialen, levert Woodstock tijdloze houten woningen op maat. Omdat bijna al het werk in de werkplaats gebeurt, kan snel en efficiënt worden geleverd. Hierdoor blijven de kosten inzichtelijk, versnelt het bouwproces en worden de risico’s van fouten op de bouwplaats verlaagd. 

IBIS Power

IBIS Power daagt de status quo van de huidige (hernieuwbare) energiemarkt uit door disruptieve, innovatieve oplossingen voor hernieuwbare energie te introduceren. IBIS power zet zich in om grote stappen te zetten in het overwinnen en mitigeren van vervuiling, hoge energiekosten en energietekorten c.q. gebreken.

ECO BUILDING SOLUTIONS

In een wereld waarin wij steeds meer te maken krijgen met schaarste biedt EBS gedegen, innovatieve c.q. duurzame bouwoplossingen aan.

EBS heeft een eigen isolatieconcept ontwikkelt op basis van reflectie. EBS isolatiefolie is een van de meest veelzijdige isolatiefolies voor zowel renovatie als nieuwbouw en kan gebruikt worden voor de isolatie van zowel daken, plafonds, gevels en vloeren.

Deze isolatie wordt tevens gebruikt in haar eigen ‘’all electric’’ verwarmingssysteem. De intelligente wandverwarming, waar geen radiatoren en leidingen meer aan te pas hoeven te komen wordt aangestuurd middels een thermostaat.

Contacteer Ons

Heb je een project in gedachte ?

Gespecialiseerd in project management, engineering – studiebureau, bouw begeleiding als ook bouw zelf en renovatie.

Stuur ons een mailtje

info@ajminternational.eu

Ons Adres

AJM International BV

Matthijs Hendriks

Rankenlaan 35, 3620 Lanaken

Bel ons

0032 472 94 29 07

Laten we samen bouwen aan je toekomst

Gespecialiseerd in project management, engineering - studiebureau, bouw begeleiding als ook bouw zelf en renovatie.

info@ajminternational.eu
Matthijs Hendriks, Rankenlaan 35, 3620 Lanaken
0032 472 94 29 07