+32 472 942 907 info@ajminternational.eu

 

De stroom van onze nieuwe projecten en opgeleverde projecten groeit dagelijks.

Middels deze pagina wordt u op de hoogte gehouden van een selectie van onze laatste projecten. Staat er niets tussen wat bij uw wensen aansluit?

Neem contact met ons op voor meer informatie en we sturen u een passend gerealiseerd project.

Recent afgeronde projecten

Woningverduurzaming te Maastricht

Van label F naar label A in een week!

In Maastricht hebben wij bij een gerespecteerde klant een flinke woningverduurzaming uitgevoerd. Onze werknemers zijn erg betrokken geweest. Van de subsidieaanvraag tot de nazorg. Het voornaamste doel van deze verduurzaming was het inperken van de uitpuilende energierekening in een voormalig industrieel pand.

Naast het isoleren van de bestaande spouw hebben wij voorzetwanden met onze eigen isolatiefolie luchtdicht aangebracht.

Om de energiekosten verder terug te dringen zijn elektrische radiatoren en pv-panelen aangebracht. Middels geringe extra handelingen zou de klant geheel van het gas af kunnen. 

Verder is in samenwerking met Claid uv-bestendige nano-folie op de ramen aangebracht en zijn nieuwe voorzetramen geplaatst.

Realisatie mantelzorg unit

Deze unit is geplaatst als mantelzorgwoning. Gezien de ruimte binnen deze unit, zal deze ook gebruikt kunnen gaan worden als woonunit. Met een ingebouwde badkamer zijn de gebruikersopties divers.

 De kleine unit 3,5×1,5mtr en 3mtr hoog, zorgt voor een doorgang van de bestaande woning naar de nieuwe zorgunit zodat er geen aanpassingen aan de woning dienden te worden uitgevoerd. De grote unit 6,1×3,5mtr en 3 mtr hoog, is voorzien van een mooie badkamer geheel gemaakt voor rolstoel gebruik. Een project op korte termijn uitgewerkt, uitgevoerd en geplaatst.

Naast koopunits bieden wij deze ook te huur aan.

Zwevend bed frame Amsterdam

In Hartje Amsterdam hebben wij een statief voor een zwevend bed frame aangebracht. Dit project is van engineering tot afwerking door ons uitgevoerd. Een speciaal project dat voor de nodige extra ruimte zorgt in een schaarse woningmarkt. Het zwart gecoat staalframe zorgt voor een strakke industriële uitstraling.

Badkamer renovatie Landen

In Landen hebben wij een mooie nieuwe badkamer afgeleverd.

Visgraatvloer te Maasmechelen

Na het verwijderen van de bestaande vloer is de ondergrond gedegen geëgaliseerd. Na de egalisatie zijn we gestart met het visgraat plaatsen van een volle parketvloer.  

Low budget Badkamer renovatie te Houthalen

In Houthalen hebben wij low budget een geheel nieuwe badkamer en toiletruimte gerealiseerd . Tevens werdt er deels opnieuw geïsoleerd. Zoals op de foto’s te zien hechten wij erg veel waarde aan een schone bouw en gedegen afwerking

Projecten in progress

=

Stadsvilla te Maastricht

In Maastricht zijn wij momenteel bezig met de bouw van een grote stadsvilla. Op de plek van een oud-slagerij wordt onder de noemer herbouw een mooie industriële villa gerealiseerd. Onze werknemers zijn vanaf de oriëntatie fase concreet betrokken bij het project. Zo hebben wij het ook het liefst!

Contacteer Ons

Heb je een project in gedachte ?

Gespecialiseerd in project management, engineering – studiebureau, bouw begeleiding als ook bouw zelf en renovatie.

Stuur ons een mailtje

info@ajminternational.eu

Ons Adres

AJM International BV

Matthijs Hendriks

Bosdel 54/12, 3600 Genk

Bel ons

0032 472 94 29 07

Laten we samen bouwen aan je toekomst

Gespecialiseerd in project management, engineering - studiebureau, bouw begeleiding als ook bouw zelf en renovatie.

info@ajminternational.eu
Matthijs Hendriks, Bosdel 54/12, 3600 Genk
0032 472 94 29 07